Noah Korevaar
Noah Korevaar Nieuws 20 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Een kijkje in Sylvester Stallone’s bizarre custom Cadillac Escalade

De Cadillac Escalade is in Nederland een zeldzaamheid en in Amerika een luxepaard. Neem een kijkje in de custom-versie van Sylvester Stallone, die nu te koop staat.

Sylvester Stallone is een man met mannelijke hobby’s, hoe kan het ook anders als je Rambo en Rocky speelt. Zo houdt hij van vechtsport. Zoveel dat hij een van de grootste aandeelhouders van de UFC is. Daarnaast houdt hij van auto’s, precies in de stijl die je bij hem verwacht. Zijn custom Cadillac Escalade, die van jou kan zijn, onderstreept dat zonder meer.

De custom Cadillac Escalade van Sylvester Stallone

De Cadillac Escalade van Sylvester Stallone is onder handen genomen door Becker Automotive Design. De auto beschikt over een internetrouter met militaire specificaties, luxe kuipstoelen, een 43 inch Smart TV, een custom-tuned audiosysteem van Crestron en nog veel meer.

Net als de meeste varianten van de Cadillac Escalade beschikt ook deze custom-versie van Sylvester Stallone over een 6.2 liter V8-motor. Het vermogen is 420 pk. Naast de bestuurder en bijrijder is er in de cabine plek voor vijf passagiers, die op tafeltjes van Japans essenhout hun whiskey kunnen plaatsen.

Te koop

Sylvester Stallone heeft niet al te veel gereden in zijn Cadillac Escalade, te weten dat de kilometerstand is op 1.600 kilometer staat. De auto staat te koop voor 350.000 dollar. Ter vergelijking: de meest luxe versie van het model dat in 2021 op markt verschijnt, krijgt een verkoopprijs van 80.490 dollar.

(Afbeelding: Becker Automotive Design)
(Afbeelding: Becker Automotive Design)
(Afbeelding: Becker Automotive Design)
(Afbeelding: Becker Automotive Design)
(Afbeelding: Becker Automotive Design)
(Afbeelding: Becker Automotive Design)
(Afbeelding: Becker Automotive Design)

Meer foto’s en verkoopinformatie vind je op de website van Becker Automotive Design, waar de Cadillac Escalade van Sylvester Stallone te koop staat.

Check ook: de nieuwe Aston Martin DB11 AMR van Max Verstappen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.