Autovisie
Autovisie Nieuws 25 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Stem op uw favoriete deelnemer tijdens Autovisie Clubconcours!

Aankomende zondag organiseert Autovisie tijdens Italia a Zandvoort het Autovisie Clubconcours. Tijdens dit concours zetten we vele aanwezige merkenclubs in het zonnetje en wijst Autovisie de mooiste aan, de best of show. Ook u kan uw stem uitbrengen want we hebben een publieksprijs. Doe mee en maak kans op een mooie prijs!

Autovisie clubconcours

Wat moet u doen? Op onze Facebook-pagina staan auto’s van clubleden die zich hebben aangemeld voor deelname aan het Autovisie clubconcours. Het is aan u om te vertellen welke van deze auto’s de publieksprijs verdient. Like uw favoriet en maak zelf kans op een gratis Autovisie-jaarabonnement! De auto met de meeste likes wint vervolgens de publieksprijs.

“Maak kans op een Autovisie-jaarabonnement!”

Aanmelden voor het Autovisie Clubconcours is overigens nog steeds mogelijk mocht u met uw club en auto op Italia a Zandvoort zijn. Stuur dan even een mail naar [email protected]. Houd er rekening mee dat aanmelden verplicht is om deel te kunnen nemen en plaats uw auto na deelname op Facebook zodat mensen een stem kunnen uitbrengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.