Autovisie
Autovisie Nieuws 25 jun 2015

Stem op uw favoriete deelnemer tijdens Autovisie Clubconcours!

Aankomende zondag organiseert Autovisie tijdens Italia a Zandvoort het Autovisie Clubconcours. Tijdens dit concours zetten we vele aanwezige merkenclubs in het zonnetje en wijst Autovisie de mooiste aan, de best of show. Ook u kan uw stem uitbrengen want we hebben een publieksprijs. Doe mee en maak kans op een mooie prijs!

Autovisie clubconcours

Wat moet u doen? Op onze Facebook-pagina staan auto’s van clubleden die zich hebben aangemeld voor deelname aan het Autovisie clubconcours. Het is aan u om te vertellen welke van deze auto’s de publieksprijs verdient. Like uw favoriet en maak zelf kans op een gratis Autovisie-jaarabonnement! De auto met de meeste likes wint vervolgens de publieksprijs.

“Maak kans op een Autovisie-jaarabonnement!”

Aanmelden voor het Autovisie Clubconcours is overigens nog steeds mogelijk mocht u met uw club en auto op Italia a Zandvoort zijn. Stuur dan even een mail naar r.servaas@autovisie.nl. Houd er rekening mee dat aanmelden verplicht is om deel te kunnen nemen en plaats uw auto na deelname op Facebook zodat mensen een stem kunnen uitbrengen.

Reageer op artikel:
Stem op uw favoriete deelnemer tijdens Autovisie Clubconcours!
Sluiten