Autovisie
Autovisie Nieuws 5 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Sportieve strepen voor Jaguar F-Type SVR

Subtiel kon je de Jaguar F-Type SVR al moeilijk noemen, maar mocht je hem nog opvallender willen maken, kun je hem nu bestellen met wat extra strepen.

Graphic Pack

Op de optielijst van de F-Type SVR staat nu namelijk het ‘Graphic Pack’. Jaguar levert zes verschillende kleurcombinaties op de sportwagen, die allemaal geïnspireerd zijn op de autosport. Je krijgt een streep over de motorkap en daarnaast krijgen de grille, spiegels en dorpels de contrasterende kleur. Het pakket is ontwikkeld door Special Vehicle Operations, in samenwerking met designer Ian Callum. Het blijft overigens niet enkel bij wat stickers, want als je het aanvinkt krijg je ook meteen louvres van koolstofvezel in de motorkap, lichtgewicht 20 inch wielen en speciale dorpellijsten.

575

Wat je niet krijgt, is extra vermogen. De 5,0 liter V8 met supercharger levert nog altijd 575 pk, iets dat extra wordt benadrukt door alle stickers en badges als je het ‘Graphic Pack’ neemt. Op de neus, zijkanten, dorpellijsten en op de plaquette in het interieur komt het cijfer terug.

Ian Callum

Op zijn eigen auto heeft Jaguar-designer Ian Callum het nog iets verder doorgetrokken, door ook de wielen in de kleur van de striping uit te voeren. Dit hoort niet standaard bij het pakket, maar wie Special Vehicle Operations lief aankijkt (en wat extra geld meebrengt), kan het uiteraard wel krijgen. Hieronder een afbeelding van zijn auto:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.