Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 19 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie nummer 22

In de nieuwste editie van het magazine van Autovisie – nummer 22/2016, verkrijgbaar vanaf donderdag 20 oktober – lees je onder meer over supersedans, betaalbare hybrides, een gepassioneerde ontwerper en een brute Britse klassieker.

Reportage: Cadillac CTS-V vs. BMW M5

BMW M5 vs. Cadillac CTS-V

De Cadillac CTS-V heeft met afstand de grootste krachtcentrale van alle supersedans ter wereld. Kan de tegen zijn pensioen aan hangende BMW M5 op de valreep laten zien dat brute kracht lang niet altijd de oplossing is?

Dubbeltest: Toyota Prius vs. Hyundai Ioniq Hybrid

Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

De Toyota Prius regeert als een vorst over het hybriderijk, maar zijn positie wankelt door de Hyundai Ioniq Hybrid, die veel goedkoper is en op papier vergelijkbare prestaties levert. Stoot de Koreaan de Japanner van de troon?

De Rit: Daimler-designer Bertrand Janssen

Berntrand Janssen

Vrachtwagens ontwerpen lijkt niet zo sexy als exotische sportwagens tekenen. Daimler-designer Bertrand Janssen krijgt er echter geen genoeg van, de emotie van truckers motiveert hem net zo sterk als science fiction-distributie met drones.

Reportage: Jensen SP, de snelste ooit

Jensen SP

Extreem krachtig, extreem geprijsd en verboden in het land waar hij met name voor bedoeld was. De Jensen SP was het vlaggenschip én ‘The last hurrah’ van de Britse sportwagenfabrikant, die 40 jaar geleden failliet ging.

LEES AUTOVISIE MAGAZINE DIGITAAL

De nieuwste editie van Autovisie Magazine, nummer 22, is vanaf donderdagochtend 20 oktober ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.