Autovisie
Autovisie Nieuws 18 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

‘Porsche Taycan uitverkocht tot 2021’

“Als iedereen die een Porsche Taycan gereserveerd heeft, die ook daadwerkelijk bestelt, is het model in het eerste jaar al volledig uitverkocht.” Dat bevestigt de CEO van Porsche Cars North America Klaus Zellmer tegenover CNET.

Geïnteresseerden konden al langer een Porsche Taycan reserveren door een voorschot te betalen. Volgens Zellmer overtreft de belangstelling ieders verwachting. Niet alleen qua aantallen, ook qua type klant. “Meer dan de helft van alle reserveringen komen van vreemdmerkrijders. De meesten daarvan zijn Tesla-rijders.”

De Porsche Taycan is een van de meest besproken elektrische modellen van dit moment. De eerste volledig elektrisch aangedreven Porsche wordt komende herfst onthuld. De eerste exemplaren worden naar verwachting eind 2019, begin 2020 aan klanten geleverd. Potentiële kopers die nog geen reservering heeft geplaatst, moet dus tot 2021 wachten. Tenzij de productie enorm wordt opgeschroefd of mensen hun reservering intrekken. Of de overweldigende belangstelling ook geldt voor de Porsche Mission E Cross Turismo is niet bekend.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.