Jaco Bijlsma
Jaco Bijlsma Nieuws 14 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Pak zelf het stuur: auto’s die je gereden moet hebben

Je kent het vast die liefhebbersgesprekken tijdens feestjes waarin rij-ervaringen worden uitgewisseld. Je rij-ervaringen deelt en enthousiast roept die auto móet je een keer gereden hebben.

Als Autovisie-journalist heb je zulke gesprekken nog veel vaker en ook ik roep dan vaak hetzelfde: die auto moet je een keer gereden hebben. Toch zou ik het liefst samen met die autoliefhebbers na zo’n gesprek in een auto stappen en gaan rijden, zodat ze ook zelf die auto’s kunnen ervaren en bijschrijven in hun logboekje.

Want je moet toch gewoon een keer met maximale slagzij in een Eend door de bocht, of juist gummend en smijtend in een oer-Mini. En eens in je leven moet je toch geproefd hebben van een Ferrari zodat je fan voor het leven bent of juist gaat relativeren maar hoe dan ook je eigen verhaal hebt.

‘Een uniek feestje waarbij u zelf achter het stuur kunt kruipen’

Daarom nodig ik u in dit jubileumjaar graag uit voor een uniek feestje waarbij u zelf achter het stuur kunt kruipen. Maak een lijstje met maximaal tien auto’s die je moet hebben gereden als autoliefhebber. Vul daarvoor onderstaand formulier in. Wij verzamelen de auto’s en maken er verhalen mee. Ook organiseren we later dit jaar een rit waarin een aantal van u zelf achter het stuur van deze auto’s kan kruipen.

*Vult u het formulier via uw smartphone in, kantel dan het device in landscape modus.

.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.