Autovisie
Autovisie Nieuws 3 sep 2016

Kom ook naar Autovisie Cars and Coffee XXL op 10 september

Na het overweldigende succes van de laatste editie van Cars and Coffee XXL staat er voor het najaar weer een nieuwe editie op de agenda! Kom op zaterdag 10 september naar het parkeerterrein van De Telegraaf in Amsterdam en breng je eigen liefhebbersauto mee. Alles is welkom, van Ferrari F40 tot extreme Eend.

Cars and Coffee XXL 2016

Van 10:00 tot 13:00 uur wordt voor de vijfde keer het gratis toegankelijke Autovisie-evenement Cars and Coffee XXL gehouden. Het terrein stroomt dan weer vol met honderden klassieker, youngtimers en sportwagens.

Bekijk hier: De auto’s die wij voor Cars and Coffee XXL hebben geregeld

Heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar Cars and Coffee XXL.

400 auto’s

Er is op het parkeerterrein van De Telegraaf in Amsterdam plek voor 400 auto’s. Aan de toegangspoort wordt bepaald of je auto bijzonder genoeg is om het terrein op te rijden. Is dat helaas niet het geval, dan kun je (eveneens) gratis parkeren op het naastgelegen terrein en toch komen genieten van een heerlijke kop koffie en alle andere auto’s bekijken. Als redactie hebben we bovendien een aantal primeurs voor je in petto! Heb je geen auto, maar wil je graag al dat moois bewonderen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Facebook

Interesse om te komen? Laat in dit Facebook-event weten of je gaat en laat ons direct zien met welke auto je komt!

Bekijk hieronder nog even de sfeerimpressie van afgelopen editie in mei dit jaar!

Reageer op artikel:
Kom ook naar Autovisie Cars and Coffee XXL op 10 september
Sluiten