Autovisie
Autovisie Nieuws 19 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Klassiekers en kanonnen op Autovisie Cars and Coffee XXL

Komende zaterdag barst voor de vierde keer een groot autofeest los op de parkeerplaats van Autovisie/De Telegraaf . Op zaterdag 21 mei is er plaats voor zo’n 400 auto’s tijdens Autovisie Cars and Coffee XXL. Klassiekers, youngtimers en sportwagens, elke liefhebbersauto’s is welkom. Van Ferrari F40 tot extreme Eend. Heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar Autovisie Cars and Coffee XXL op zaterdag 21 mei 2016!

We hebben al een paar primeurs langs laten komen, maar nu is het tijd voor auto’s van bezoekers. De aanmeldingen zijn enorm gevarieerd. We lichten vandaag tien klassiekers, youngtimers en kanonnen van bezoekers uit.

Klassiekers

Kanonnen

Gratis toegang

Er is op het parkeerterrein van De Telegraaf in Amsterdam zoals gezegd plek voor 400 auto’s. Aan de toegangspoort wordt bepaald of je auto bijzonder genoeg is om het hoofdterrein op te rijden. Is dat helaas niet het geval, dan kun je (eveneens) gratis parkeren op het naastgelegen terrein en toch komen genieten van een heerlijke kop koffie en alle andere auto’s bekijken. Heb je geen auto, maar wil je graag al dat moois bewonderen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

De locatie van Cars and Coffee XXL is Donauweg 15 in Amsterdam. Het evenement start om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

OOK INTERESSE OM TE KOMEN? LAAT HET WETEN VIA HET AUTOVISIE CARS AND COFFEE EVENT OP FACEBOOK!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.