Autovisie
Autovisie Nieuws 27 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Fotoverslag Auto e Moto d’ Epoca Padova

Duitsland heeft Techno Classica, in Italië hebben ze Auto e Moto d’Epoca in Padova. Afgelopen weekend was het weer zover. Twaalf hallen en een enorm buitenterrein werden gevuld met meer dan 3500 auto’s, vele onderdelen, mooie miniaturen en grappige automobilia.

Wat deze beurs in Italië zo bijzonder maakt is niet het enorme aanbod exoten – er staan zoveel Ferrari’s te koop dat je er niet eens meer naar kijkt – maar juist die bijzondere dingen als een Lancia Superjolly bestelbus, een Mandarini, Stanguelini’s, Cisitalia’s, Asa’s en noem maar op. Twee volle dagen heb je echt nodig om alles goed te bekijken.

“Twee volle dagen heb je echt nodig om alles goed te bekijken”

De almaar stijgende prijzen voor klassiekers waren ook hier duidelijk zichtbaar, ook al staat bij steeds meer auto’s ‘prijs op aanvraag’ op de voorruit. Verschillende bezoekers, maar ook handelaren vroegen zich hardop af hoe lang die prijsstijgingen nog door kunnen gaan. Wie echter niet in de markt is, kan in Padova naar hartelust genieten van al dat automobiele moois. Geniet mee via bijgaande impressie.

Fotografie: Bart van den Acker en Robert Servaas

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.