Autovisie
Autovisie Nieuws 22 nov 2015
Leestijd: 2 minuten

Een auto kopen op hoog niveau

Bentley gaat vanaf volgende maand auto’s verkopen vanuit het Amsterdamse Conservatoriumhotel. Een bijzondere plek, maar er zijn nog exotischer opties.

Al Ain Class Motors

Denk aan de meest exotische supercar die je kan voorstellen en twijfel niet: Al ain Class Motors in Dubai heeft hem. Diep in het hart van oliedollarland bedient het bedrijf de misschien wel meest verwende klandizie ter wereld. De relatief kleine en gewone showroom vormt een flink contrast met de unieke handelsvoorraad die regelmatig spiegel aan spiegel staat. Momenteel heeft Al Ain Class in de aanbieding: een LaFerrari, Lamborghini Aventador LP700-4 en drie gloednieuwe Koenigseggs.

Bingo Sports

Je moet ervoor naar Tokio, maar dan kan je bij Bingo Sports een volstrekt unieke mix van nieuwe supercars en bijzondere klassiekers bekijken. In het hart van de Japanse hoofdstad heeft het bedrijf bijvoorbeeld een Ferrari 288 GTO Evo staan; de bij Michelotto gebouwde voorloper van de F40. Waarvan Bingo Sports overigens ook nog een LM-uitvoering in de aanbieding heeft en een Gembella T –GT 650. Het zijn vooral auto’s die tijdens de vorige grote klassiekerhype in de jaren negentig richting Japan gingen, daar jarenlang zijn gekoesterd en nu weer op de markt komen. Persoonlijk worden we vooral hebberig van de Toyota 2000 GT die Bingo Sports in de verkoop heeft staan.

Bugatti

Stel u heeft de Postcodeloterij gewonnen. Een keer of vijf. Dan is het echt tijd om op te houden met van het geld te genieten op zijn Nederlands. Nee, u koopt geen net iets groter huis in uw eigen dorp waar u een gloednieuwe middenklasser onder de carport zet. U pakt de zaken vanaf nu serieus aan en koopt een knaller van een jacht. Kost een miljoen per meter, maar dan bent u wel fatsoenlijk onderweg. In de zomer gaat u natuurlijk richting Middellandse Zee. Maar goed, dat water verveelt na een paar weken ook en dan biedt Bugatti gelukkig uitkomst. Het enige dat u hoeft te doen is uw superjacht af te meren in het fijne Porto Cervo op Sardinië. Daar kunt u tijdens de zomermaanden bij een exclusieve pop up store terecht voor alles wat met VW’s gereanimeerde legende te maken heeft. Oh ja, lukt het niet met die vijf keer Postcodeloterij, dan verkopen ze er eveneens polo’s. Ook leuk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.