Autovisie
Autovisie Nieuws 7 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Dealers zetten Lamborghini en Aston Martin op Autosalon van Parijs

Trots meldt de organisatie van de Autosalon van Parijs 2018 dat Lamborghini en Aston Martin aanwezig zijn tijdens de grootste en belangrijkste autoshow in Frankrijk dit najaar, maar de twee merken worden niet door hun hoofdkantoor vertegenwoordigd.

Parijs - Eiffeltoren - Rob Spanjaart - Autovisie.nl

Zowel Lamborghini als Aston Martin laat de Autosalon van Parijs dit jaar aan zich voorbij gaan. De twee autobouwers moeten even op de kleintjes letten. Maar de vertegenwoordigers van Lamborghini en Aston Martin in Frankrijk zijn bereid om zelf naar de beurs te gaan met enkele sportwagens.

Gefacelifte Huracan

Of de dealer van het Italiaanse merk dan de eer heeft om er een nieuw model te presenteren, is nog niet bekend. Lamborghini zou dit najaar een gefacelifte Huracan en een snellere versie van de Aventador op de agenda hebben staan. De Franse dealer van Aston Martin neemt in ieder geval de DBS Superleggera mee, die later deze maand statisch wordt voorgesteld. Het nieuwe topmodel beleeft in Parijs zijn Europese showdebuut. Vermoedelijk toont het Engelse merk de DBS Superleggera voor het eerst aan het publiek tijdens het Concours d ‘Élégance in Pebble Beach.

Citroën C5 Aircross

Afzeggers

De Autosalon van Parijs kampt dit jaar met een enorme afname van een aantal deelnemers. Zoals al eerder door Autovisie onthuld, staat Opel er niet. Ook Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru en Volvo slaan de Franse autotentoonstelling dit maal over. Een aantal merken twijfelen nog. Seat, DS, Peugeot, Renault, Citroën, Toyota, Mercedes, BMW, Porsche en Audi zijn enkele merken die hebben bevestigd op de Autosalon van Parijs te staan. De Autosalon van Parijs duurt van 4 tot en met 14 oktober 2018.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.