Autovisie
Autovisie Nieuws 9 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Bremen Classic Motorshow

Door het mediageweld rondom Retromobile in Parijs zou je bijna vergeten dat er afgelopen weekend ook een hele leuke klassiekerbeurs in Bremen was.

De Bremen Classic Motorshow is minder groot dan Techno Classica in Essen maar voor de liefhebber is er meer dan genoeg te zien. Het grote verschil met Essen is namelijk dat het merendeel van de getoonde auto’s relatief betaalbare klassiekers en youngtimers zijn.

“De sfeer in Bremen is anders, gemoedelijker”

En dat is eigenlijk wel een verademing ten opzichte van de beurzen waarbij de hallen vol staan met soms unieke maar veelal onbetaalbare automobielen. De sfeer is in Bremen daardoor ook anders, gemoedelijker. Naast de auto’s zijn er ook stands met motoren en uiteraard onderdelen, clubs, automobilia en accessoires. Erg fraai dit jaar was het paviljoen Italian Elegance met onder meer de Aston Martin DB4 GT Zagato, de Fiat 8V Berlinetta en de Alfa Romeo Sportiva. In drie dagen tijd bezochten 44.737 liefhebbers de beurs. Dit jaar gemist? De komende Bremen Classic Motorshow vindt vanaf vrijdag 5 februari tot en met zondag 7 februari 2016 plaats in de Messe Bremen.

Fotografie Robert Servaas & Benjan Spiele

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.