Autovisie
Autovisie Nieuws 12 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Autovisie.nl opgefrist!

Autovisie.nl blijft zich met behulp van jullie feedback verder ontwikkelen. In de nieuwste update hebben we een aantal wensen van de bezoekers geïmplementeerd. Zo is de menustructuur aangepast, is er een navigatiebalk toegevoegd, is het uitgebreide testverslagenarchief terug van weggeweest en presenteren we de homepage overzichtelijker.

“Vanaf heden kunt u weer een duik nemen in ons rijke testarchief.”

In de nieuwe menustructuur is het eenvoudiger om artikelen uit een bepaalde rubriek te vinden. Op de homepage tonen we op overzichtelijkere wijze meer artikelen op één pagina. Lezers zien zo in een oogopslag de laatste berichten. Een andere wens van lezers was een navigatiebalk. Ook die is nu toegevoegd. U kunt in het vervolg op de categorieën Nieuws, Vintage, Events en Magazine filteren. Ook ons uitgebreide testverslagenarchief is terug! Vanaf heden kunt u weer een duik nemen in ons rijke testarchief met tests vanaf 1956.

Feedback is en blijft altijd welkom! Heeft u tips ter verbetering? Stuur een email naar [email protected] of laat rechtsonder in het pop-up venster uw e-mailadres achter. In het geval van de laatste optie nemen wij contact met u op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.