Autovisie
Autovisie Nieuws 27 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

5 must-haves: een gereedschapskist als BBQ en meer!

Autoliefhebberij, het draait om zoveel meer dan alleen auto’s. Of je nu racet op het circuit of modelauto’s spaart, binnen de autowereld vind je verschillende hobby’s. Wij selecteren vijf toffe must-haves voor jou als autofanaat.

Yohann Macbook Stand €150,–

Thuiswerken is opeens geen luxe of een prettige arbeidsvoorwaarde meer, maar een keiharde must. De verwachting is dat dit de nieuwe standaard gaat worden, dus het is de moeite waard om te investeren in je thuiskantoor. Bijvoorbeeld in een laptopstandaard die niet alleen goed is voor je houding, maar ook voor de uitstraling van je werkplek. MacBook-gebruikers kunnen daarvoor aankloppen bij Yohann. Daar vind je namelijk deze prachtige houten laptopstandaard die je MacBook laat zweven. Simpel, maar stijlvol en goed voor je houding. Hij is er in walnoot- en eikenhout.

NordicTrack Vault Smart Mirror €1650,–

We werken niet alleen thuis, ook het sporten gebeurt nu steeds vaker in eigen huis. Dat kan tegenwoordig ook onder professionele begeleiding. NordicTrack komt namelijk met een slimme sport spiegel. Hierin zie je niet alleen jezelf, maar ook een personal trainer die je helpt. Je kiest de oefening of het trainingsschema dat je wildoen, en de man/vrouw in de spiegel helpt je op weg. Achter de spiegel zit een kast waar je al je sportspullen kwijt kunt. Zo heb je een complete gym met professionele begeleiding, maar dan voor in je eigen huis.

BBQ Toolbox 98,–

Het is belangrijk om je gereedschap netjes op orde te hebben. Een goed gevulde gereedschapskist is daarom een must. Maar je kunt deze opbergbox ook ergens anders voor gebruiken. Bijvoorbeeld als barbecue. Op het eerste oog lijkt de BBQ Toolbox een doodgewone gereedschapskist, maar als je hem openklapt, zie je dat dit zeker niet het geval is. De handvaten worden het onderstel en in het midden zit een compartiment voor de kooltjes. Roostertje erop en je bent klaar om overal te grillen. 

Citroën DyaneArtitec, 1:87 €28,50

Grappig: Artitec is een Nederlandse fabrikant van echt prachtige miniaturen in H0, ofwel 1:87. Dat zijn in de regel spoorwegaccessoires, militaire voertuigen, klassieke vrachtwagens, stadsbussen. De mensen die daar werken, zijn ook hobbyisten en één van hen had voor een privéprojectje een Citroën Dyane nodig, in 1 op 87. Het resultaat was zó goed, dat het nu een uitgave van Artitec is, misschien wel de start van een heel nieuwe reeks. Inderdaad, hij is prachtig, naar keuze met het dak open of gesloten.  

Ford ZephyrCult Scale Models, 1:18 €163,– 

In de jaren vijftig en zestig bouwde Ford voor de Europese markt nog verschillende modellen in Köln (D) en Dagenham (GB). Vaak waren dat feitelijk concurrenten, die naast elkaar in de showrooms kwamen te staan. De topmodellen van de Britse tak hadden daarbij een zekere doordachte efficiency, want dezelfde carrosserie werd gebruikt voor drie varianten in techniek en uitvoering. Zo kennen we naast elkaar diverse generaties Consul, Zephyr en Zodiac. Dit is een voorbeeld van die laatste, de meest luxe variant. Deze Zodiac van 1957 heeft een zijdezacht draaiende 2,5liter zescilinder lijnmotor. De uitvoering in twee kleuren hoorde bij deze uitvoering. Het erg fraaie miniatuur in 1:18 van Cult Scale Models zal Britse Ford-fans zeker aanspreken.  

Ga voor veel meer actueel miniatuurautonieuws naar www.namac.nl. Uiteraard is elke verzamelaar van miniatuurauto’s lid van de NAMAC!

Deze pagina kwam tot stand in samenwerking met Manners.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.