Autovisie
Autovisie Extra 9 mrt 2023
Leestijd: 1 minuut

Autovisie zoekt vormgever! Jouw kans op een droombaan

Autovisie is op zoek naar een vormgever voor het tweewekelijks magazine. Interesse? Bekijk dan hier de vacature!

Als vormgever bij Autovisie ben je een belangrijke schakel binnen het Autovisie-redactieteam. Jij zorgt er immers voor dat beeld en tekst elkaar optimaal versterken en worden omgetoverd tot aantrekkelijke magazinepagina’s.

Word vormgever bij Autovisie

Als vormgever bij Autovisie ga je aan de slag met InDesign, Photoshop en Acrobat, denk je aan het controleren en drukklaar maken van digitale documenten, het maken van hoge resolutie-pdf’s en het selecteren en beoordelen van fotografie. Doordat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen vormgeving op het gebied van print en digitaal weet jij jouw collega’s en onze doelgroep telkens te inspireren.

Autovisie zoekt een ervaren, creatieve en zelfstandig werkende vormgever die beschikbaar is voor 24-32 uur per week. Voor deze rol denken wij dat enkele jaren werkervaring als vormgever in de print-branche, met een focus op magazine-opmaak, je succesvol zal maken. Het is vanzelfsprekend dat je bekwaam bent met Adobe en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. We verwachten dat je een echte pionier bent en jezelf omschrijft als zodanig.

Solliciteren?

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail ([email protected]), net wat jou uitkomt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.