Stijn Kuster
Stijn Kuster Extra 30 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Solliciteer bij Autovisie, dit is jouw unieke kans op een droombaan!

Heb jij een passie voor alles wat mannen boeit? Weet jij alles over het laatste autonieuws maar ben je ook breder geïnteresseerd? En kun je ook nog eens goed schrijven? Dan zoeken we jou.

We zijn namelijk op zoek naar een redacteur die zowel voor Autovisie als Manners gaat schrijven.

Werken bij Autovisie en Manners

Autovisie is het platform dat gepassioneerde autokenners bij elkaar brengt. Middels het magazine, De Telegraaf, Autovisie.nl, video content op YouTube en social media weet Autovisie autoliefhebbers te entertainen en informeren over alles dat auto raakt.

Manners is dé mannensite van Nederland. Het levert dagelijks unieke content over films & series, geld en carrière, stijl, gezondheid en auto’s. Door deze unieke mix van content is Manners de grootste mannenlifestyleblog van Nederland.

Om onze lezers te kunnen blijven voorzien van het actuele nieuws zijn wij bij Autovisie en Manners op zoek naar een redacteur die zowel kan worden ingezet op de redactie van Manners.nl als op de online redactie van Autovisie.

Wat je gaat doen bij Autovisie en Manners?

Samen met de redactie ga je onder meer op zoek naar het laatste autonieuws. Of je nu schrijft over de lancering, snelheid, uitvoering of design van de nieuwste auto’s, jij bent in deze rol altijd op de hoogte van de nieuwste autotrends en weet snel te schakelen tussen verschillende doelgroepen. Ook bij grote tijdsdruk weet jij de snelheid en flexibiliteit te bewaren. Uiteraard toon je initiatief en durf je buiten kaders te denken.

Naast het schrijven van artikelen ben je onder meer verantwoordelijk voor de contentplanning en onze socialmediakanalen. Je weet de doelgroep te inspireren met weloverwogen artikelen die inspelen op de trends van nu. Samen met een hecht team van redacteuren zorg je ervoor dat de content wordt gezien via verschillende kanalen en dat de platformen blijven groeien. Samen denk je na over de strategie die de komende tijd gevoerd moet worden en gaan jullie samen aan de slag om deze uit te rollen.

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan graag in gesprek met een redacteur die onder meer gek is op auto’s, een voorliefde heeft voor films en series en een zekere schrijflust heeft als het gaat om het laatste nieuws voor mannen. Daarnaast beschik je natuurlijk over een vlotte, creatieve pen die artikelen niet alleen foutloos maar ook goed vindbaar in Google weet op te leveren. Wij denken dat een journalistieke opleiding en ervaring met WordPress, SEO en Google Analytics je gaat helpen om succesvol te zijn in deze rol.

Dit hebben wij voor jou in huis:

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op wereld zien we dat verandering het enige constante is in de mediawereld. Jij mag van ons verwachten dat wij als bedrijf mee veranderen en flexibel inspelen op wat zich aandient, van jou verwachten wij hetzelfde.  Als nieuwe collega krijg je toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken.

Vanzelfsprekend krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor de dagen op kantoor ontvang je – ongeacht hoe je ons kantoor bereikt- een reiskostenvergoeding als je meer dan 5 kilometer enkele reis moet afleggen. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie en drie stukken waar je trots op bent in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail ([email protected]), net wat jou uitkomt.

Mediahuis: één met de samenleving

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Interesse? Solliciteer hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.