Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Video 2 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Video: Uitvoerige kennismaking nieuwe Nissan Qashqai (2021)

Aan het begin van de zomer komt dan eindelijk de nieuwe Nissan Qashqai op de markt. Is dit de laatste generatie of geeft Nissan er een gevolg aan? Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen legt je uit waarom de toekomst van de populaire C-SUV in het ongewis is.

In een fotostudio maakt Autovisie nu voor het eerst in levende lijve kennis met de nieuwe Qashqai. De opvolger van de ongekend gewilde SUV is even in Nederland. Het betreft een pre-productie-auto, die ergens in de afgelopen maanden in Groot-Brittannië is gebouwd. De serieproductie vangt pas volgende maand aan, zodat de eerste exemplaren aan het begin van de zomer de weg op gaan.

Vragen beantwoord

Het is de derde generatie sinds 2007 en meer dan drie miljoen stuks gingen het allernieuwste exemplaar voor. De vraag of de nieuweling beter dan zijn voorgangers is, kunnen we niet beantwoorden. We gaan er pas in een later stadium mee rijden. Maar we kunnen de nieuwe Nissan Qashqai wel aan je voorstellen. Sjoerd neemt je mee en vertelt je onder andere welke keuzes Nissan heeft gemaakt. Waarom komt er geen zevenzitter? Waarom heeft de Qashqai geen verstelbare achterbank? Hoe heeft Nissan meer laadvolume gecreeerd? Welke knop zit er achter het roodgekleurde klepje? Hoe kun je je kind met de Qashqai in de gaten houden?

Het zijn slechts enkele vragen, die Sjoerd in deze walk-around video van de nieuwe Nissan Qashqai beantwoordt.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.