Autovisie
Autovisie Video 21 aug 2015
Leestijd: 1 minuut

Vanavond start nieuw seizoen RTL Autovisie

Vanavond start op RTL 7 een nieuwe reeks van dé talkshow over auto’s: RTL Autovisie, gepresenteerd door Rob Kamphues en Werner Budding. Tafelgasten zijn oud-Formule 1-coureur Christijan Albers en Olympisch schaatskampioen Koen Verweij. Budding gaat vanavond de strijd aan met Verweij op het ijs en dat loopt niet helemaal zoals gepland.  

In de eerste aflevering vanavond zijn Christijan Albers en Koen Verweij te gast. Koen speelt een rol in een van de twee bijzondere reportages. Exclusief voor RTL Autovisie heeft hij zijn schaatsen onder gebonden en racet hij op een indoor schaatsbaan tegen een Audi S1 Quattro. De vraag is: wie is er sneller op glad ijs, Mens of machine?

‘Olympisch schaatskampioen Koen Verweij neemt het op tegen Werner Budding op glad ijs’

Verder is er een item over de überluxe nieuwe Bentley Mulsanne Speed en valt Maarten van Rossem meteen met zijn neus in de boter, want hij mag zijn mening geven over dé auto waarin hij altijd al heeft willen rijden: de Renault Twizy.

RTL Autovisie is 16 weken lang elke vrijdagavond om 22.00 uur te zien bij RTL 7 en wordt op maandagavond herhaald om 23.00 uur.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.