Autovisie
Autovisie Video 29 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Audi 100 GL – Uw Garage – Video

De Audi 100 van Sebastiaan Valkering ziet er niet echt alledaags uit. Hij zal het ontkennen, maar tóch schuilt er een purist in hem. 

“Ik reed altijd al een fiets met een voorvork die ik zelf verlengd had. En we hadden thuis de ruimte, dus dat ging door met brommers. En sinds ik mijn rijbewijs heb, ben ik auto’s aan het modificeren. Maar nu ik een gezin heb, is dat lastiger. Een auto met air-ride kan wel voor dagelijks gebruik, maar is niet ideaal.”

Laag stof

“Ik heb er – in overleg natuurlijk – voor gekozen een auto te kopen voor het gezin en er iets bij te vinden voor mezelf, voor de hobby. Ik was altijd al gecharmeerd van dit model, de eerste Audi 100. Ik ging op zoek en vond er een in Duitsland. Maar op het moment dat ik serieus ging informeren, was die al verkocht. Deze vond ik relatief dichtbij, bij een bedrijf in Heemskerk. De Audi stond onder een enorme laag stof en was op het oog in een matige staat, met roestgaten in de kofferbak en de motorkap. Maar de basis was hard en het interieur was best mooi. Dus ik heb ‘m gekocht.

Meer weten over deze Audi 100 GL? Lees dan verder in Autovisie Magazine nummer 18!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.