Autovisie
Autovisie Video 13 sep 2019

De IAA, maar dan op Sjoerds manier – Sjoerds Weetjes 148

Ook Sjoerd was dit jaar weer te vinden op de IAA. Maar zoals je van hem kunt verwachten, gaat hij niet zomaar alle auto’s af. Hij vertelt je leuke weetjes over opvallende en minder opvallende vondsten.

Speciaal voor de IAA in Frankfurt neemt Sjoerd je mee over de beursvloer. Hij vertelt je niet alleen leuke feitjes over nieuwe modellen, maar ook de opvallende auto’s en wellicht wat extra informatie over de beurs zelf. We komen bijvoorbeeld langs de elektrische Mercedes S-Klasse, of eigenlijk de EQS. Maar ook de verbrandingsmotoren komen gewoon aan bod. Denk aan Porsches met namen die eigenlijk niet kunnen, en de Land Rover Defender die eigenlijk een heel duidelijke naam heeft.

Ook over de beurs zelf weet Sjoerd wat te vertellen, want er zijn wezenlijke verschillen tussen wat de pers te zien krijgt en wat de normale bezoekers van de beurs te zien krijgen. Wat daar de reden van is, vertelt Sjoerd. Ook stelt hij je gerust over de gigantische grille van de BMW Concept 4.

Kortom, Sjoerd neemt je mee over de beursvloer van de IAA 2019, en vertelt je hierbij meer dan dat je normaal zou horen.

Reageer op artikel:
De IAA, maar dan op Sjoerds manier – Sjoerds Weetjes 148
Sluiten