Autovisie
Autovisie Video 23 feb 2020

Privéverzameling met serieuze racewagens – Autogekken op zijwegen – Video

Wiens hart gaat hier niet sneller van kloppen: een Spyker en Corvette die deelnamen aan de 24 Uur van Le Mans, een Viper uit de 24 uursrace van de Nordschleife en een Marcos van ‘Sebring’. En dat is nog lang niet alles.

Een Autovisie-lezer opent voor één keer de deuren tot zijn bijzondere autocollectie, zodat andere autoliefhebbers er van mogen genieten. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen neemt je mee en vertelt leuke weetjes en anekdotes over de opmerkelijke verzameling.

Showroom

Een voormalige autoshowroom vormt de etalage van een fraaie collectie automobielen. Met succesvolle enduranceracers, een klassieke Formule 1-auto, limited edition-versies van Aston Martin, McLaren en Porsche, de mix aan spectaculaire modellen is enorm. De auto’s staan in deze aflevering in de schijnwerpers.

De eigenaar blijft graag buiten beeld en we vragen jullie dat te respecteren. Bij hoge uitzondering toont hij via Autovisie zijn mooie modellen met andere autoliefhebbers. Share the passion. Vandaar dat Autovisie de normaliter gesloten deuren mocht openen. Geniet van de automobielen die Nederland rijk is.

Autogekken

In de serie Autogekken op Zijwegen komen autoliefhebbers aan bod die hun verzameling met andere autofreaks delen. Wil je meer autocollecties zien, kijk dan ook de rubriek Autospot. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen neemt je mee door showrooms en parkeergarages en licht de opvallende modellen toe. Zo bezocht Autovisie eerder de bijzondere showroomcollectie van Deman in Brussel, All Class Motors in Dubai en Classic & Youngtimers in Uden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Privéverzameling met serieuze racewagens – Autogekken op zijwegen – Video
Sluiten