Het grote aftellen is begonnen. Op zaterdag 27 mei vindt de grootste editie van Autovisie Cars & Coffee XXL ooit plaats. Zoals altijd zorgen wij ook voor de nodige spectaculaire auto's. Vandaag lichten we weer een tip van de sluier op: de Mercedes-AMG GT R is aanwezig tijdens de zesde editie van Autovisie Cars & Coffee XXL.

Mercedes-AMG GT R - Autovisie.nl


Mercedes-AMG GT R

Meer vermogen, een flinke achterspoiler en een lager gewicht. De Mercedes-AMG GT R is het nieuwe topmodel van de GT en is maar liefst 75 pk krachtiger dan de GT S. Het dak, de voorschermen en de cardanas zijn gemaakt van koolstofvezel om het gewicht omlaag te brengen. In totaal scheelt het weliswaar maar vijftien kilogram, maar daar krijg je wel vierwielsturing voor terug. Op Autovisie Cars & Coffee XXL kun je de auto van dichtbij bekijken in zijn bekende knalgroene kleur. Misschien belangrijker: je kunt de 4,0 liter V8 ook van dichtbij horen.

27 mei

Wil je naar Cars & Coffee XXL komen, laat het dan weten op carsandcoffee.nl! Het evenement vindt plaats op de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen (Stelling 1, Vijfhuizen) op 27 mei, van 10:00 uur tot 13:00 uur. Je kunt ook direct op Facebook laten zien waarmee je er zaterdag 27 mei bij bent.

Abonneer je gratis op Autovisie YouTube

Mis geen enkele video van de makers van Autovisie!

Join!

EERSTE TESTNOTITIES

Benieuwd hoe de Mercedes-AMG GT R rijdt? Testredacteur Peter Hilhorst ging er al mee op pad:

http://autovisie.nl/2016/12/autovisie-vlog/autovisie-vlog-eerste-testnotities-hotlap-mercedes-amg-gt-r/