Autovisie
Autovisie Sjoerds Weetjes 31 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Jeep onthult sloot aan Easter Safari-studiemodellen

Amerikaanse autofabrikanten hebben de irritante gewoonte om in één keer een hele reeks concept cars te introduceren, zoals Jeep nu doet op het Easter Safari-offroadevenement (8 – 16 april) in Moab, Utah. Kom op, jongens! Spreiden die publiciteit.

moab-easter-jeep-safari-2017-287646-1920

Jeep schudt voor de gelegenheid even zes studiemodellen uit de mouw. Hoewel, studiemodellen… Het zijn meer getunede versies van gewoon leverbare Jeeps. Zo is de Wrangler – die binnenkort wordt vervangen – er in vier varianten: als Quicksand (de tweedeurs hot rod), als Luminator (de blauwe), als Safari (met de doorzichtige deuren en stijlen) en als Switchback (die simpelweg is volgehangen met Jeep Performance Parts).

BEKIJK OOK: SJOERDS WEETJES #8 – VEILIG EEN JEEP GRAND CHEROKEE SRT8 UITLENEN

Dan is er nog de klassiek ogende CJ66, die op basis van de vorige Wrangler is opgebouwd, en de Trailpass, die de aandacht op de kersverse Compass moet vestigen. De meest bijzondere concept is ongetwijfeld de Grand One, waarmee Jeep stilstaat bij het vijfentwintigjarige bestaan van de Grand Cherokee. De Grand One is dan ook gebaseerd op een Grand Cherokee uit 1993.

Jeep Quicksand

Jeep Luminator

Jeep Safari

moab-easter-jeep-safari-2017-287645-1920

Jeep Switchback

Jeep CJ66

Jeep Trailpass

Jeep Grand One

moab-easter-jeep-safari-2017-287647-1920

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.