Autovisie
Autovisie Video 15 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Impressie: dit wordt de Mercedes C-Klasse Cabriolet

In de details zal hij misschien een klein beetje verschillen, maar in hoofdlijnen is dit hem, de Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet. 

Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet
Wij gaan er vanuit dat hij voor 95% klopt, deze impressie van de Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet. Impressie: Schulte Design

Spionagebeeld

De C-Klasse is ook alweer gespot tijdens zijn laatste testen. Over twee weken vindt de onthulling plaats in Genève. Wat we al weten over de nieuwe cabriolet lees je hier. Uit de onderstaande spionagebeelden blijkt wel dat de auto een compleet andere daklijn krijgt dan de Coupé en dat de voorruit, zoals ook in de impressie, iets langer wordt, om plaats te bieden aan het sluitingsmechanisme van de linnen kap.

In de video hieronder zijn de aluminium raamlijsten zwart gemaakt, maar bij de productieversie loopt die lijn door in de tonneaucover. Ook laat de onderstaande video ons zien dat de softtop in meerdere kleuren leverbaar wordt, zoals hier in het rood. Bij de E-Klasse Cabriolet levert Mercedes-Benz het linnen dak in de kleuren zwart, rood, donkerblauw en bruin. Wij verwachten dat dit bij de C-Klasse niet anders zal zijn.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.