Autovisie
Autovisie Video 15 mei 2017

Homologatiespecials op Autovisie Cars & Coffee XXL

De aanmeldingen voor Autovisie Cars & Coffee XXL op 27 mei stromen binnen. Tot het evenement zullen we een aantal bijzondere auto’s uitlichten op Facebook.com/Autovisie, maar uiteraard ook hier op Autovisie.nl!

Vijfhuizen

Elke dag groeit de lijst met aanmeldingen. We hebben er inmiddels bijna 600 binnen. Daarmee wordt deze editie nu al groter dan de vorige editie van Autovisie Cars & Coffee XXL. Dat is dan ook precies de reden dat we op 27 mei voor een nieuwe locatie zijn gegaan: de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Het vindt plaats van 10:00 uur tot 13:00 uur. Kom ook op de koffie!

Bekende Renault

Onder de aanmeldingen zitten heel veel bijzondere auto’s, van gelimiteerde Porsches tot zelfgebouwde kitcars en van Lamborghini’s en Ferrari’s tot knalgele Volvo’s. Vandaag lichten we een bijzondere homologatiespecial uit, de Renault 5 Turbo. De auto is een bekende van Autovisie. Vorig jaar kwam hij voorbij in de rubriek Uw Garage, die je hieronder kunt zien. Het is echter niet de enige homologatiespecial die je op 27 mei kunt verwachten, ook de Ford Sierra Cosworth en de Lancia Delta Integrale zijn aanwezig.

Zelf ook met je auto in de rubriek ‘Uw Garage’? Meld je dan aan via [email protected]!

Vergeet je overigens niet officieel aan te melden via DIT formulier! Alleen zo heb je een gegarandeerde plek!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.