Wat gebeurde er afgelopen week in autoland? Nou, bijzonder veel. We zetten alle hoogtepunten, belangrijke nieuwtjes en de nieuwste video’s van afgelopen week op een rij.

Review: Volvo XC60 (2017)

De vorige Volvo XC60 was zijn hele leven lang, al sinds 2008, de nummer 1 in zijn segment. Weet de nieuwe dat te evenaren en weet de XC60 ook te overtuigen? Jaco Bijlsma, hoofdredacteur van Autovisie, maakte als eerste Nederlandse journalist een testrit met de nieuwe XC60 in Barcelona en geeft zijn oordeel.

BMW M5 heeft twee gezichten

BMW noemt de vierwielaandrijving van de nieuwe generatie M5 gewoon xDrive, maar in feite gaat het om een geheel eigen systeem, veel anders dan bij de integrale aandrijving op andere BMW-modellen. Bij de M5 is het mogelijk om alle trekkracht richting de achteras te sturen, waarbij de voorste wielen zijn losgekoppeld van de aandrijflijn. Waar kennen we dat toch van? Hier het antwoord.

BMW M5 Computerillustratie Schulte Design


Hoe bijzonder is de Skoda Karoq?

Vaarwel Yeti, welkom Karoq. Skoda vindt het belangrijk dat het ontwerp van de Karoq in lijn is met die van de grotere Kodiaq en Superb. Om die reden zijn de uiterlijke verschillen tussen een Kodiaq en Superb vrij klein. Bekijk hem hier vanuit alle hoeken!

skoda kadoq


Autovisie TV: Aflevering 9

Werner Budding gaat los met de fonkelnieuwe Honda NSX op het circuit in Lelystad, maar stapt ook achter het stuur van een Masarati Levante op Mullholland Drive, een van de meest bekende stuurmanswegen van Amerika. Verder gaan we offroaden in een Range Rover Sport. Bekijk hieronder de aflevering!

Nieuw van Fiat: de Argo

Een nieuwe Fiat? Zeker weten! Fiat heeft in Zuid-Amerika het doek getrokken van de langverwachte opvolger van de Fiat-modellen Palio en Punto: de Argo. Rest er maar één vraag: gaat de nieuwkomer ook in Europa de Punto vervangen?

Fiat Argo


Tijd voor een zevenzitter

Een groot gezin vraagt om een grote auto. Voor wie zich aan een zevenzitter wil wagen, is het aanbod enorm. Ook de prijzen lopen gigantisch uiteen. Tussen de goedkoopste en duurste zit bijna 24.000 euro. Tijd voor inzicht. We duiken in de prijslijst.

Opel Zafira


Val jij in de prijzen tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL?

Zorg dat je auto er extra mooi bijstaat op Autovisie Cars & Coffee XXL! In samenwerking met Classiccarratings.com organiseren we op zaterdag 27 mei een wedstrijd voor alle bezoekers.
Er worden prijzen uitgereikt in vier categorieën: meest bijzondere auto van maximaal 15 jaar oud, meest bijzondere auto ouder dan 15 jaar, de beste ‘custom’ auto en de beste combinatie bestuurder en auto.

Autovisie Cars & Coffee XXL - Autovisie.nl


Leuk! Volkswagen Up GTI

Een GTI-versie van de Up? Jazeker! Eindelijk is de kleine benjamin in sportoutfit werkelijkheid. Hij komt begin 2018 op de markt en is natuurlijk de spirituele opvolger van de eerste generatie Volkswagen Golf GTI. Hier lees je alle details!

up-gti-concept-2


Blijft Mini trouw aan het Verenigd-Koninkrijk?

Dat is de grote vraag. BMW deinst er namelijk niet voor terug om de Mini-productie uit Groot-Brittannië weg te halen als Brexit niet het gewenst resultaat oplevert.

Foutje van Hyundai

Oeps, foutje van Hyundai! Het merk doet een Mitsubishi Pajerootje en brengt binnenkort een crossover op de markt die Kona heet. In Portugal heeft die naam een heel andere betekenis. Tijd voor maatregelen.

Hyundai Kona