Autovisie
Autovisie Video 18 okt 2020

Terug in de tijd, fraaie collectie BMW-modellen

Hoe heerlijk is dat, je loopt langs een roldeur en ziet in een flits binnen een BMW Isetta staan. Je kijkt goed en merkt daarnaast bovendien een 700 op. Twee fraaie modellen uit de rijke historie van BMW. Maar wat blijkt, de ruimte is gevuld met een collectie waar niet alleen de BMW-liefhebber enthousiast van wordt. Kijk maar!

Het was voor de aflevering van Sjoerds Weetjes over de verschillen tussen de laatste en eerste generatie dat we op zoek waren naar de BMW i8. Het vinden van een i8 Coupé van vóór 2018 en een Roadster die ook nog eens bij één bedrijf stonden was moeilijker dan gedacht. Op Nederlands grondgebied stonden twee exemplaren 15 kilometer van elkaar, in het Belgische Kalmthout had nota bene een officiële BMW-dealer beide modellen op 15 meter van elkaar staan. We togen naar BMW-verdeler Meeusen.

i8-weetjes

Nadat we de video van over de verschillen tussen de twee i8-varianten, die inmiddels op Autovisie.nl en Youtube.com/autovisie staat, hadden opgenomen, ontdekten we de fraaie klassieker. Hoe mooi is het om de collectie met andere liefhebbers te delen. We vroegen of we de Autovisie-kijker de geweldige BMW-producten mochten laten zien, en zie hier het antwoord. De deuren tot de collectie gingen open. Niet alleen een Isetta en een 700 CS, ook een Z8, meerdere M3’s, een 3.0 CSI, een 2002Tii, een 327 en meerdere Z1’s bleken aanwezig te zijn. Met toestemming van de eigenaren mogen we exclusief enkele BMW’s van Meeusen met andere autoliefhebbers delen. Weet dat de auto’s er niet voor de sier staan. Er wordt enorm van genoten. Is het niet tijdens toerritten, dan wel tijdens rally’s, getuige de tientallen rallyschildjes in de tot mancave ingerichte ruimte.

Jouw collectie tonen?

Heb ook jij een collectie automobielen die je al dan niet anoniem graag aan andere autoliefhebbers laat zien? Stuur een email naar [email protected] en deel je autopassie.

Is de video niet zichtbaar, klik HIER!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.