Autovisie
Autovisie Video 23 dec 2020

Het magnum opus van de 2-Serie – BMW M2 CS – Autovisie Supertest 2020

Het maakt niet uit waar je de BMW M2 CS neerzet, deze branieschopper trekt altijd de aandacht. Hoe doet-ie het op het circuit? In deze video zie je de snelste ronde die Peter Kox met het feestbeest neerzette!

In Autovisie Magazine 26, dat nu in de winkels ligt, lees je alles over alle deelnemende auto’s van de Supertest. Zo lees je bijvoorbeeld waar de M2 CS eindigt. Daaruit blijkt dat rondetijden lang niet het hele verhaal vertellen. Het gaat er niet om hoeveel een auto kost, hoe snel-ie is, welke merknaam op de motorkap prijkt of hoe mooi hij eruit ziet. Het gaat erom welke je het lekkerste gevoel geeft.

Wil je alles lezen over de beste stuurmansauto van 2020, snel dan naar je plaatselijke supermarkt waar je ons magazine – met alles over de Supertest – nog wél kunt kopen. Liever digitaal Autovisie lezen? Dat kan! We bieden aantrekkelijk geprijsde digitale abonnementen aan. En dat heeft veel voordelen. Zo heb je Autovisie namelijk altijd op je zak, want we bieden ook een app aan. En daarin lees je niet alleen de laatste editie, maar heb je binnen een klik elk magazine van ons tot je beschikking. Meer weten? Klik op deze link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.