Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Video 26 dec 2019
Leestijd: 1 minuut

Autovisie Supertest 2019: luister naar alle brullende motoren!

Het is niet alleen een genot om met sportwagens te rijden, luisteren is ook heerlijk. In deze video kun je genieten van alle krachtbronnen uit de Autovisie Supertest 2019.

Dit jaar deden er dertien auto’s mee aan onze Supertest, van een Ferrari F8 Tributo tot een Tesla Model 3 Performance. In ons magazine dat nu in de winkels ligt, lees je wat de beste stuurmansauto van het stel is. Maar welke klinkt het lekkerst? Kijk de video en beslis!

Van zeven van de dertien deelnemers heb je al een hot lap kunnen zien. Als je dat al veel hebt gedaan, weet je ook welke auto het snelste rondje op het TT Circuit van Assen reed tijdens onze Supertest: de Lamborghini Huracán Evo. In de natte omstandigheden (de baan werd naarmate de dag vorderde wel steeds iets droger) kwam de vierwielaandrijving van de Italiaan goed van pas.

Vorig jaar werd de Autovisie Supertest gewonnen door de Alpine A110, die toen voor het eerst zijn opwachting maakte. Dit jaar deden de Fransen opnieuw mee, maar wel met de A110s. Een serieuzere auto, met wat meer vermogen en een strakker onderstel. Je kunt de rondes van de twee auto’s al even vergelijken, door naar de video van vorig jaar en dit jaar te kijken.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.