Dennis Wilman
Dennis Wilman Video 22 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Autovisie op de LA Auto Show: drie video’s

Sjoerd van Bilsen vloog naar het land waar mensen zich geen zorgen maken over de zuinigheid van hun auto, de VS, om de LA Auto Show van dichtbij mee te maken. Hij neemt je in deze video’s mee over de stands van BMW, Audi, Volkswagen, Ford, Karma en nog veel meer andere merken.

Op de LA Auto Show van dit jaar hebben we wat opmerkelijke auto’s voorbij zien komen. We hebben het hier niet over de Tesla Cybertruck, want die staat er om een of andere reden niet, maar de Ford Mustang Mach-E en de Volkswagen ID. Space Vizzion bijvoorbeeld wel. Ook de Karma SC2 met gigantische vleugels maakt zijn opwachting en zelfs een pre-productiemodel van de Land Rover Defender die in de James Bond-film No Time To Die te zien is. Sjoerd loopt ze allemaal langs en laat je on the spot wat leuke feitjes weten.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Middenmotor supercar

Wist je bijvoorbeeld al dat Hyundai met een middenmotor supercar komt dat in samenwerking is gemaakt met Rimac. Op de beurs liep Sjoerd tegen het betreffende RM19 prototype. En wist je bijvoorbeeld dat VW een gigantische SUV maakt speciaal voor de Amerikaanse en Chinese markt?

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Helaas kwam Sjoerd de nieuwe Mercedes-Maybach GLS niet tegen op de beursvloer. Mercedes koos er namelijk voor om die in China te tonen en de AMG GLS in Amerika op de beurs te zetten. Daarnaast stond ook het nieuwste familielid van Alfa Romeo op de beurs: de Alfa Romeo Tonale. Helemaal in productietrim.

Daarnaast staan er nog drie BMW’s mooi op een rijtje en daar weet Sjoerd natuurlijk weer wat moois over te vertellen. Ze hebben allemaal het M-label opgeplakt gekregen, dus dat is zeker het kijken waard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.