Autovisie
Autovisie Reportage 27 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 24!

De nieuwe Autovisie ligt sinds afgelopen donderdag weer in de schappen. Dit lees je in ons kersverse nummer!

Het wordt steeds kouder, maar dat betekent niet dat we de elektrische auto’s mijden. Integendeel, want ook voor dit nummer gingen we weer met het nodige nieuwe elektrogeweld op pad. Zo testten we de fonkelnieuwe MERCEDES-BENZ EQB, die door het aantal zitplaatsen een goede aanvulling op het EV-aanbod is. Daarnaast reden we met de vernieuwde DACIA DUSTER, die is gefacelift met behoud van al z’n belangrijke waarden. Ook lees je onze eerste tests met de MASERATI LEVANTE HYBRID en VOLVO XC60 PHEV.

Mercedes-Benz EQB

De Rit

In onze vaste rubriek ‘De Rit’ lees je ons uitgebreide gesprek met GIANLUCA MAGGIORE, die zo dapper was een van de succesvolste Ferrari’s aller tijden (de 308) kritisch tegen het licht te houden en er een restomod van te maken.

Foto: Lies de Mol

Voor de Vintage-rubriek gingen we op pad met een waanzinnige VOISIN C27 AÉROPSORT. Gestroomlijnde Art Déco op wielen, nagebouwd van foto’s. Daarnaast vertelt Eric-Jan Straathof over zijn prachtige ASTON MARTIN RAPIDE in Uw Garage.

Foto: Max Edleston

Reportages

Natuurlijk vind je in dit nummer ook uitgebreide reportages met prachtige fotografie. Zo deden we verslag van de SOLAR CHALLENGE, die dit jaar plaatsvond in het magische Marokko. Ook gingen we met de MERCEDES-AMG E 63 S en BMW M5 CS richting de herfstachtige Eifel om te ontdekken hoe die supersedans het doen in de tweede helft van hun dienstverband.

Foto: Eric van Vuuren

Ook de occasionliefhebber komt weer aan z’n trekken. Zo maakt Peter Hilhorst een proefrit met een machtige VOLKSWAGEN TOUAREG V10 TDI en duiken we uitgebreid in en om de SKODA YETI en DACIA DUSTER, die inmiddels alweer ruim tien jaar meegaan als occasion.

Duster Yeti
Foto: Martijn Bravenboer

Triotest Autovisie

Als laatste ontdekken we in de triotest of er een nieuwe wereldorde is op het gebied van elektrische auto’s. Daarin neemt de veelbesproken KIA EV6 het namelijk op tegen de TESLA MODEL 3 en POLESTAR 2. Komt de beste elektrische auto inderdaad uit Zuid-Korea? Je leest het antwoord, inclusief gedetailleerde testgegevens.

Foto: Martijn Bravenboer

De nieuwe Autovisie magazine vind je nu in je plaatselijke supermarkt of boekenwinkel. Liever ons magazine digitaal lezen? Kijk hier hoe dat moet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.

Reageer op artikel:
Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 24!
Sluiten