Sneak preview Autovisie Magazine editie 5

Hij ligt weer in de rekken, een nagelnieuw nummer van Autovisie Magazine. De tweewekelijkse versnapering voor liefhebbers van alles met vier wielen is gevuld met teveel om op te noemen. Daarom hieronder drie monstertjes om alvast van te proeven.

 

TEST: Volvo XC90

De kersverse Volvo XC90 lost zijn dertien jaar oude (!) voorganger af. De grote suv is de wegbereider voor het ‘nieuwe Volvo’, waar de komende jaren alle modellen zullen worden opgekrikt naar de hedendaagse maatstaven. Worden we daar ook blij van?

“De neus van de Volvo oogt modern, maar ook wat intimiderend”

 

STUURMANSWEGEN: Op zoek naar het oude Spa

Velen zien de Formule 1-race op het Belgische Spa-Francorchamps als de mooiste Grand Prix van het jaar. En dan te weten dat die race decennialang op een twee keer zo lang traject werd verreden. Met een Porsche Boxster GTS gingen op zoek naar de historie.

“Waait er een winterdepressie door je hoofd, mijd dit gebied dan in donkere dagen”

 

REPORTAGE: In het spoor van de pick-up

In de Verenigde Staten is hij al sinds jaar en dag razend populair, maar hier nog een zeldzaam fenomeen: de pick-up. We klommen op de bok van zo’n werkpaard en analyseerden zijn aantrekkingskracht.

“Het stuur geeft minder feedback dan een gemediatrainde politicus”

De laatste editie van Autovisie Magazine is nu te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of te lezen via Blendle (klik om complete editie te openen).