Autovisie
Autovisie Nieuws 9 apr 2016

Win taxiride in Alfa Romeo 4C op Circuit Assen

UPDATE – In het weekend van 15-17 april wordt op TT Circuit Assen voor de 25ste keer het WK Superbike verreden en het belooft dit jaar nog spectaculairder te worden. Autovisie mag kaarten weggeven voor dit event inclusief een bloedstollende taxiride over het circuit in een Alfa Romeo 4C.

Alfa Romeo WK Superbike

Toegangskaarten

Jij maakt kans op 5 x 2 Gold Passes (ter waarde van 60 euro per kaart). Deze Gold Pass geeft toegang tot het circuit en de Paddock gedurende het hele weekend (vrijdag tot zondag) en geeft tevens recht op toegang tot de pits op de aangegeven tijden: zaterdag 13.45 – 14.15 uur & zondag 14.05 – 14.30 uur. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is vervoer naar Assen, een P-kaart + eventueel eten en drinken.

Taxiride Alfa Romeo 4C

Daarnaast mag Autovisie ook 5 x 1 taxiride weggeven in een Alfa Romeo 4C over het circuit. Deelnemers moeten wel 18 jaar of ouder zijn. De taxirides zijn onder voorbehoud. Indien de raceleiding besluit dat het niet kan in verband met een ongeval of iets dergelijks tijdens het WK Superbike, dan komen deze te vervallen.

Mail en win

Wil jij kans maken op toegangskaarten voor het WK Superbike inclusief een rit in de Alfa Romeo 4C? Stuur een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘WK Superbike’ met daarin de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum. De winnaars worden dinsdagochtend in dit artikel bekendgemaakt.

Update

De volgens winnaars zijn in de prijzen gevallen. Met hen wordt persoonlijk contact opgenomen:

– Dhr. Elbert Brons uit Ede

– Dhr. Paul Kuipers uit Groningen

– Dhr. Micha van der Kruis uit Almere

– Dhr. Tim Sittrop uit Den Haag

– Dhr. Raymond Ipenburg uit Dieren