Autovisie
Autovisie Nieuws 8 jun 2015

WIN: Autovisie & Continental zoeken petrolhead vloggers!

WIN  – Stel u voor: drie dagen Andalusië op onbekend terrein aan het stuur van 6 verschillende auto’s, sportauto’s en SUV’s, rijdend op de beste banden van Continental en in het bezit van een GoPro. Ziet u uzelf al achter het stuur van een Corvette C7 Stingray, Jaguar F-Type, Porsche Macan of een andere droomwagen? Doe dan mee via blackchili.nl en overtuig ons in een originele video waarom u drie dagen lang wilt stoeien met deze potentente auto’s. Deelnemers die zich inschrijven via Autovisie maken niet alleen kans op plek achter het stuur, maar één van hen wordt ook onze speciale Autovisie-vlogger tijdens dit event!

“Beleef drie dagen lang de roadtrip van uw dromen!”

Hoe verovert u een plaats in de Black Chili Driving Experience van 16 tot en met 20 september:

1. Zoek een teamgenoot die met u mee wil naar Andalusië.
2. Doe mee aan de online kwalificatie op www.blackchili.nl/autovisie
3. Upload een originele video van max. 1,5 minuut en overtuig ons waarom u drie dagen lang wilt stoeien met deze zes snelle auto’s en beantwoord de bijbehorende vragen van de eerste ronde.

Voor elke vraag die u goed beantwoordt en een geslaagd promofilmpje krijgt u punten. Hoe meer punten, hoe meer kans op een finale plek in Lelystad. Deelnemen voor ronde 1 kan tot en met 28 juni. Zit u na ronde 1 niet in de finale ga dan door met ronde 2 en 3. Iedere ronde heeft Autovisie finalisten voor Lelystad.

Finale in Lelystad

Tijdens de finale in Lelystad mag Autovisie mag exclusief een gouden finaleticket weggeven aan één van de Autovisie-finalisten, waarmee dit team verzekerd is van deelname aan de ultieme roadtrip in Andalusië, dé Black Chili Driving Experience. Het winnende Autovisie-team krijgt bovendien een GoPro en mag drie dagen lang vloggen voor Autovisie! Bij die finale op het ANWB testcentrum in Lelystad worden uw stuurmanskunsten, navigatie, inzicht en denkvermogen getest. Ook zullen jullie moeten bewijzen dat jullie echte teamplayers zijn.

Deelnemen kan tot en met 9 augustus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WIN: Autovisie & Continental zoeken petrolhead vloggers!
Sluiten