Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 13 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Weer terugroepactie voor Porsche 918 Spyder

Porsche-vertegenwoordigers kunnen het koffiezetapparaat voor hun 918 Spyder-klanten alvast aanzetten. De bezitters van de kostbare hypercar worden namelijk verzocht een bezoek aan hun dealer te brengen. Er is weer iets mis met Porsches topmodel.

Porsche 918 Spyder aSchroeven

De schroeven waarmee twee verschillende onderdelen van het gordelsysteem moeten worden bevestigd, kunnen omgewisseld zijn. In de originele onderdelencatalogus zijn namelijk de instructie-afbeeldingen voor de montage van de schroeven verkeerd afgebeeld. Aangezien het hier om eenmalig te gebruiken schroeven gaat die specifiek voor het onderdeel zijn ontworpen, wil Porsche er zeker van zijn dat de bevestiging van het gordelsysteem correct is uitgevoerd. Porsche roept voor de zekerheid alle bezitters van eenPorsche 918 Spyder wuiDraagarmen

Voor de 918 Spyder is het de derde geregistreerde terugroepactie. Eerder was gebleken dat in de onderste draagarmen van de vooras scheurtjes kunnen ontstaan, waardoor de de onderstelcomponenten van de vooras scheuren en afbreken. Ook moest de open sportwagen terug naar de dealer voor het herstellen van de kabelboom van de linker achterventilator, wat moest voorkomen dat de bedrading het hitteschild kon raken.

Porsche 918 Spyder dd

Porsche 918 Spyder w7

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.