Autovisie
Autovisie Nieuws 17 dec 2020

Wat is de beste stuurmansauto van 2020? De Autovisie Supertest bepaalt!

Traditiegetrouw gaan we elk jaar op zoek naar de beste stuurmansauto van 2020. Wat is de winnaar van de Autovisie Supertest 2020?

Het jaar 2020 is ontwricht door de pandemie, maar toch is er wél een Supertest. Het is het jaarlijkse Autovisie-evenement waar we allemaal naar uikijken. Ook dit jaar vertrekken we weer met 12 exoten naar het TT Circuit Assen, om daar te bepalen wat de lekkerste stuurmansauto van 2020 is. En daar staat er een bijzonder gevarieerde line-up. Sommige deelnemers gaan terug naar de ultralichte basis, andere schetsen een toekomstbeeld waarmee de liefhebber vooruit kan.

Sociale media

Op onze sociale media heb je al een beetje van de supertest kunnen proeven. In bovenstaande video stellen we alle kandidaten kort aan je voor en nemen we je mee naar een van dé hoogtepunten van het Autovisie-jaar.

Morgen, op vrijdag 18 december, kun je in een nieuwe aflevering van Sjoerds Weetjes uitgebreid meelopen langs alle kandidaten van de Supertest. Zoals je van Sjoerd gewend bent, vertelt hij je allerlei feitjes die je niét in de folders van de betreffende auto’s leest. Kun jij uit twaalf heerlijke auto’s een favoriet kiezen?

Hot laps

In de dagen daarna kun je je (via ons YouTube-kanaal en de website) bovendien vermaken met de hot lap van elke deelnemende auto. Ontdek wat het snelste model is en hoor ondertussen wat Peter Kox, onze vaste professionele coureur, over de auto’s heeft te zeggen. Maakt de elektrische Tesla Model 3 nu écht indruk met vernieuwde software? Draagt de Formentor met recht géén Seat-, maar een Cupra-badge? En hoe houdt de veelbesproken Porsche Taycan zich staande tussen al het andere verbrandingsgeweld?

Raak je niet uitgekeken van onze Supertest-video’s? Loop dan als je in de supermarkt bent even langs de afdeling met tijdschriften. Tijdens deze coronapandemie zijn de boekwinkels gesloten, maar gelukkig liggen onze magazines nog wél gewoon bij je plaatselijke supermarkt. Autovisie Magazine nummer 26 ligt voor je klaar en biedt heerlijk leesvoer in deze quarantaine-periode.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat is de beste stuurmansauto van 2020? De Autovisie Supertest bepaalt!
Sluiten