Bart Oostvogels
Bart Oostvogels Nieuws 18 aug 2015

Voorproeven van Alfa Romeo Giulia

De onthulling van de nieuwe Alfa Romeo Giulia is alweer even achter de rug. Toch blijven de Italianen de auto met camouflage testen. Autovisie-lezer Ivo de Knegt kwam verschillende exemplaren tegen in Fiorano Modenese en deelt graag zijn foto’s met jullie.

“Ik was in Fiorano om te kijken naar Ferrari’s”, zegt Ivo. “We zagen ook twee nieuwe Alfa Romeo Giulia Quadrifolio’s met de 510 pk sterke Ferrari-krachtbron. Alfa Romeo reed met beide Giulia’s over het circuit. Een zwarte en witte variant. De eerste werd zonder probleem in de vrachtwagen buiten het circuit gereden. De andere hebben ze op het circuitterrein in de vrachtwagen gereden, waarschijnlijk omdat ze mijn camera hadden opgemerkt.”

“Alfa Romeo reed met beide Giulia’s over het circuit”

De Alfa Romeo Giulia beleeft zijn officiële wereldpremière tijdens de IAA-autoshow in Frankfurt. Eerder vertelde de Nederlandse importeur dat Alfa Romeo alleen de Quadrifolio-versie zou willen presenteren. Volgens de Duitse importeur is dat onjuist en neemt Alfa Romeo twee normale Giulia’s mee naar de autobeurs. Het tweetal krijgt de bekende 1750 TBi-motor onder de kap, alleen is het vermogen teruggebracht naar 150 pk, melden de Duitsers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.