Autovisie
Autovisie Nieuws 14 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Volkswagen Amarok Dark Label: Zwart, zwart en zwart

Volkswagen introduceert een Dark Label-versie van de Amarok. Waar de uitvoering aan te herkennen is laat zich raden: heel veel donkere kleuren. Jules Deelder wordt er vast heel erg vrolijk van.

Carbon Steel Grey

De Amarok Dark Label is gebaseerd op de Comfortline-versie en is gespoten in de kleur Carbon Steel Grey. Andere kenmerken zijn de zwarte sidebars, een matzwarte ‘stylingbar’, een design bumperinzet en 18-inch lichtmetalen Rawwon-wielen met antracietkleurige afwerking.

Zwarte hemelbekleding

De portiergrepen en buitenspiegels zijn in matzwart uitgevoerd en de achterlichten zijn donkergetint. Daarnaast heeft de Dark Label-variant bi-xenon verlichting en LED-dagrijverlichting. In het interieur heeft de gelimiteerde Amarok zwarte hemelbekleding en vloermatten met het Dark Label-logo.

V6 TDI en 4Motion standaard

Volkswagen levert de Amarok Dark Label standaard met een 3.0 V6 TDI en 4Motion-vierwielaandrijving. Er is keuze uit een versie met 163 pk of 204 pk. Een 8-traps automaat is optioneel leverbaar. De levering start na deze zomer. Prijzen maakt Volkswagen binnenkort bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.