Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 19 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Vleugeldeuren en V12’s op Cars and Coffee XXL

Begin september barst voor de vijfde keer een groot autofeest los op de parkeerplaats van Autovisie/De Telegraaf. Op zaterdag 10 september staat het terrein vol met zo’n 400 auto’s tijdens Autovisie Cars and Coffee XXL. Klassiekers, youngtimers en sportwagens. Elke liefhebbersauto is welkom, van Ferrari F40 tot extreme Eend. Heb jij een bijzondere auto in de garage staan, kom dan naar Autovisie Cars and Coffee XXL op zaterdag 10 september 2016!

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Primeurs

We hebben een aantal prachtige primeurs voor je in petto. De komende weken zullen we de volledige lijst van meer dan vijftien auto’s hier op Autovisie.nl onthullen, maar vandaag trappen we al af met vier heel uiteenlopende auto’s. De Aston Martin DB11, de Tesla Model X, de Renault Clio RS Trophy en de Kia Optima Sportswagon zijn op 10 september allemaal te bewonderen op het parkeerterrein van Autovisie en De Telegraaf!

Gratis toegang

Er is op het parkeerterrein van De Telegraaf in Amsterdam zoals gezegd plek voor 400 auto’s. Aan de toegangspoort wordt bepaald of je auto bijzonder genoeg is om het hoofdterrein op te rijden. Is dat helaas niet het geval, dan kun je (eveneens) gratis parkeren op het naastgelegen terrein en toch komen genieten van een heerlijke kop koffie en alle andere auto’s bekijken. Heb je geen auto, maar wil je graag al dat moois bewonderen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. 

De locatie van Cars and Coffee XXL is Donauweg 15 in Amsterdam. Het evenement start om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.