Autovisie
Autovisie Nieuws 20 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Sportieve filmhelden in BMW Welt

Fan van Mission Impossible én van BMW? Trakteer jezelf dan op een bezoek aan BMW Welt in München. Daar staan nu de auto’s en motorfietsen die bij de opnames én talloze stunts van Mission Impossible – Fallout zijn gebruikt.

BMW levert al 7 jaar de auto’s voor de Mission Impossible-filmreeks met superster Tom Cruise als de niet te stoppen actieheld Ethan Hunt. In de nieuwe Mission Impossible – Fallout stralen de 7 Serie en de nieuwe M5. Ook spotten we een M5 uit 1986 die op hoge snelheid door Parijs racet en door de straten drift. Smullen dus, in de bioscoop en bij BMW Welt.

https://www.youtube.com/watch?v=te86QVt4dkM

Legendarisch

Sinds Top Gun (1986) weten we dat Cruise goed uit de voeten kan met een motorfiets. In Mission Imposisble – Fallout jakkert de kleine grote ster op een BMW R nineT Scrambler rond de Arc de Triomphe… Tegen het verkeer in.

Museum

BMW Welt staat in – waar anders? – München. Je vindt er onder meer een schitterend museum met 125 voertuigen, je kunt een kijkje nemen in de BMW-fabriek en je kunt er exposities van BMW Group Classic bezoeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.