Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 11 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Special voor vrouwen: DS3 Givenchy Le MakeUp

Auto’s zijn er natuurlijk voor iedereen, maar sommige modellen zijn toch duidelijk meer bedoeld voor één geslacht. Zoals deze DS3 Givenchy Le MakeUp.

DS3 Givenchy Le MakeUp

DS3 Givenchy Le MakeUp

Het luxemerk van Citroën sloeg de handen ineen met het eveneens Franse make-up-merk Givenchy voor deze speciale uitvoering van de DS3 – het model dat voor een groot deel wordt aangeschaft door vrouwelijke kopers. Van deze limited edition komen dertig exemplaren naar Nederland.

De meest opvallende eigenschap is een speciaal opbergvak voor make-up in de middenarmsteun van de auto, waar een speciale set van Givenchy is geplaatst. Extra leuk: de nagellak matcht qua kleur met het dak. Ook is de verlichting bij de spiegels in de zonnekleppen aangepast om beter te werken bij het aanbrengen van make-up.

Opsmuk

Er is meer speciaals aan deze DS3, al blijft de uitrusting wel beperkt tot visuele opsmuk. Vanbuiten is er matte, parelwitte lak; het dak en de spiegelkappen zijn uitgevoerd in paars. Het interieur wordt gekenmerkt door een roze dashboardpaneel en speciale vloermatten. Verder past de uitvoering van de autosleutel mooi bij de stijl van de auto.

Verder is de DS3 Givenchy gelijk aan de So Chic-uitvoering van de auto, waar ook onder meer een multimediasysteem met touchscreen en parkeersensoren bij horen. De vanafprijs bedraagt 25.390 euro, vanaf september is deze limited edition leverbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.