Autovisie
Autovisie Nieuws 7 sep 2016

Sneak preview Autovisie nummer 19

Zo vlak voor het grote Cars and Coffee XXL evenement op zaterdag 10 september is er vanaf donderdag weer een nieuwe Autovisie om de autoliefde alvast wat op te laten laaien. Hier is een kleine preview van wat u in nummer 19 kunt verwachten.

Een mooie mix van jong en oud, groot en klein. Van machtige reuzen als de Jeep Grand Cherokee SRT en Audi RS6 tot het originele reuzendodertje uit 1964: de Morris Mini Cooper Works. Van de klassieke TVR 350i die veel waar voor je geld biedt tot veel geld voor je waar bij de toekomstige klassiekers Aston Martin V12 Vantage S en de Porsche 911 R. Het is allemaal te vinden in het nieuwe nummer.

REPORTAGE: AUDI RS6 VS JEEP GRAND CHEROKEE SRT

Audi RS6 en Jeep Grand Cherokee SRT

Waarom kiezen tussen een supercar en een familycar als je allebei in één kunt krijgen? De Audi RS6 is sinds jaar en dag de prototype-multitasker, maar is zo’n krankzinnige Jeep Grand Cherokee SRT stiekem niet veel leuker?

REPORTAGE: MORRIS MINI COOPER WORKS

Morris Mini Cooper Works

Een auto die ooit onderdeel uitmaakte van de collectie van zowel Enzo Ferrari als Steve McQueen, daar moet je toch als autoliefhebber mee gereden hebben? Daarom kozen we voor deze reportage voor de originele Morris Cooper Mark I uit 1964 die door Minispecialist Ben van Leeuwen volledig Works is uitgevoerd. Kippenvel bij 30 graden, het kan!

VINTAGE: TVR VOOR 10 MILLE

TVR 350i

Voor de prijs van een kale Volkswagen Up! kun je ook in een bijzondere klassieker met een 3.5-liter V8 rijden. Je zou het misschien niet verwachten als je kijkt naar de snel stijgende klassiekerprijzen, maar er zijn zeker nog koopjes zoals deze TVR 350i te vinden. Maar is zo’n auto de investering eigenlijk wel waard?

REPORTAGE: ASTON MARTIN V12 VANTAGE S VS PORSCHE 911 R

Porsche 911 R en Aston Martin Vantage V12 S

De meeste volbloed sportauto’s hebben tegenwoordig zo’n flipper-versnellingsbak waar de echte purist zijn neus voor ophaalt. Ook bij Porsche en Aston Martin zijn er echte liefhebbers voor het ouderwetse poken te vinden, vandaar dat ze de twee leukste handgeschakelde sportmachines van dit moment hebben ontwikkeld: de Aston Martin V12 Vantage S en Porsche 911 R.

LEES AUTOVISIE MAGAZINE DIGITAAL

De nieuwste editie van Autovisie Magazine is vanaf morgenvroeg ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.