Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 27 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie nummer 16

De twee weken zijn alweer voorbij en dat betekent dat er vanaf 28 juli weer een nieuwe Autovisie in de winkelschappen ligt! Hier alvast een kleine preview van Autovisie nummer 16 met onder andere een uitgebreid interview met onze raceprins Bernhard van Oranje-Nassau, een ontmoeting van de originele Opel GT en de GT Concept en een verzameling iconische Subaru’s.

PROEFRIT: DE FERRARI GTC4LUSSO

Ferrari GTC4Lusso

Werner Budding onderzoekt de praktische kant van de Ferrari FF opvolger. Is dit inderdaad de ideale gezinsauto, of moet het Italiaanse merk toch mee in de SUV-rage?

DE RIT: PRINS BERNHARD VAN ORANJE-NASSAU

Bernhard van Oranje-Nassau

Als coureur heeft hij al vele uren en dagen op het Circuit Park Zandvoort doorgebracht, maar sinds kort loopt prins Bernhard als eigenaar over het terrein. Hij vertelt ons in De Rit wat zijn plannen voor het circuit zijn en hoe hij de Formule 1 naar Zandvoort wil lokken.

REPORTAGE: GT VS GT CONCEPT

Opel GT en Opel GT Concept

Op de autoshow van Geneve toonde Opel de GT Concept en even was er hoop dat er een waardige opvolger voor de Opel GT zou komen, maar dat bleek niet het geval. We gingen op pad met beide GT’s om erachter te komen wat we mogelijk mislopen.

REPORTAGE: RUMBLE IN THE POLDER

Subaru 50 jaar boxer

Al een halve eeuw monteert het eigenwijze Subaru boxermotoren in zijn modellen. We hebben de meest iconische modellen van het merk bij elkaar weten te krijgen voor een uitgebreide reportage.

LEES AUTOVISIE MAGAZINE DIGITAAL

De nieuwste editie van Autovisie Magazine is vanaf morgenvroeg ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees).

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.