Autovisie
Autovisie Nieuws 24 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie magazine editie 9

Op de deurmat en in de winkel treft u weer een verrassend vers nummer aan van Autovisie magazine. Voor wie niet kan wachten alvast een klein voorproefje van enkele verhalen waarvan u de komende dagen heerlijk kan genieten vanuit uw luie stoel.

Test: Renault Espace

Bijna was er geen nieuwe Renault Espace geweest, maar wat duw- en trekwerk van designer Laurens van den Acker zorgt nu toch mooi voor de vijfde generatie van Europa’s oudste fullsize mpv.

“Het aantrekkelijke design is ten koste gegaan van de functionaliteit”

Reportage: Mercedes-Maybach S 600 versus Maybach Type 57

Nu het Maybach-echec in de vergetelheid raakt, is het tijd voor een voorzichte wederopstanding. Is de Mercedes-Maybach S 600 pienter marketingwerk of een knap staaltje ‘je gezicht redden’?

“De zwaarlijvigheid druipt van de 57 en zijn rijgedrag af”

Reportage: Ford RS door de jaren heen

Ford heeft een nieuwe RS gepresenteerd, de Focus RS. Dat is iets om serieus blij van te worden, want de RS-badge staat al dik veertig jaar borg voor onversneden rijplezier. Achter het stuur van verschillende generaties gaan we op zoek naar het geheim van Ford Rally Sport.

“Dit zijn auto’s voor mensen die écht willen rijden.”

Test: Mazda 2 versus Opel Corsa

We schreven het al eerder: het B-segment is zo volwassen geworden dat de Golfs en Focussen van deze wereld concurrentie ondervinden van auto’s als de Opel Corsa en de Mazda 2. Beide zijn vernieuwd en kakelvers, maar zijn ze ook echt beter geworden? En welke is de beste?

“Pluspuntje voor de liefhebber: het esp van de Mazda kun je uitschakelen”

Lees Autovisie magazine digitaal

De laatste editie van Autovisie Magazine is nu te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of te lezen via Blendle (klik om complete editie te openen).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.