Autovisie
Autovisie Nieuws 29 jul 2015

Sneak preview Autovisie Magazine Editie 16

Twee weken vliegen voorbij. Dus is het tijd voor een kersvers Autovisie Magazine. Deze donderdag ploft hij bij trouwe abonnees op de deurmat en is nummer 16 te vinden in winkelschappen in heel Nederland. We hebben hem gevuld met prachtige reportages en tests. Hier alvast een kleine sneak preview.

Test: Ferrari 488 GTB – De Enzo voorbij

Geen dramatisch geschreeuw meer, want het duo toegevoegde turbo’s muilkorft de V8. Ervoor in de plaats heeft de Ferrari meer snelheid dan ooit. Zoveel meer, dat de 488 GTB op Fiorano sneller rondgaat dan een Enzo.

“Allemachtig, wat gaat dit ding belachelijk van z’n plek…”

Reportage: Jaguar XE S versus BMW 435i Gran Coupé

Een nieuwe Jaguar is speciaal, is de XE dat ook? En bij BMW hebben ze tegenwoordig ook meer dan een gewone 3 Serie: de 4 Serie Gran Coupé. Wat is de lekkerste cocktail?

“De mooiste? We komen er niet echt uit”

Dubbeltest: Audi Q7 versus Volvo XC90

De nieuwe Audi Q7 en Volvo XC90 hebben lang op zich laten wachten, maar staan nu in de startblokken om de macht te grijpen in de wereld van de luxeauto’s. Welke is de beste beloning voor uw geduld?

“Het is verrassend genoeg de Volvo waar het meeste rijplezier uit te halen is”

Stuurmanswegen: Rondje IJsland met een Suzuki Jimny

Op slechts drie uurtjes vliegen van Nederland vind je avontuur, ruige landschappen, verlaten baaien en ‘s werelds meest uitdagende ringweg.

“Wat heb je aan pk’s als je met de bodem aan de grond staat?”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.