Autovisie
Autovisie Nieuws 6 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie Magazine editie 10

Hij ligt donderdagochtend weer in de rekken, een nagelnieuw nummer van Autovisie Magazine. De tweewekelijkse versnapering voor liefhebbers van alles met vier wielen is gevuld met teveel om op te noemen. Daarom hieronder drie monstertjes om alvast van te proeven.

Het nieuwe warme broodje?

Zo eens in de zes jaar is het tijd voor een verse Astra. We zetten onze tanden in Opels succesnummer, maar moesten even doorbijten omdat hij nog in de camouflageverpakking zet.

“Verwacht geen revolutionair uiterlijk bij de Astra, dat schemert al door de verpakking heen”

Addergebroed

Beter goed gejat dan slecht verzonnen, moet Jack Griffith in 1964 hebben gedacht. Als hij zich maar spiegelde aan Carroll Shelby’s Cobra, dan had hij geheid een prijswinnaar beet. Toch?

“Griffiths eerste poging om een Cobra-blok in een TVR te schoenlepelen, mislukte”

Operatie Desert Storm

Rallyraid is met afstand de zwaarste vorm van auto- en motorsport ter wereld. Dat ondervonden we aan den lijve in de woestijn van Dubai, waar we plaatsnamen op de beide stoelen in de cockpit van een Mini.

“Waarom iemand dit voor de lol doet, is mij een raadsel”

De laatste editie van Autovisie Magazine is nu te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of te lezen via Blendle (klik om complete editie te openen).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.