Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 15 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Sneak preview Autovisie editie 15

Het is weer tijd voor een verse Autovisie! Op dit moment ligt nummer 15 in de winkelschappen of is hij al bij onze trouwe abonnees op de deurmat beland. Het is een bijzondere editie geworden met reportages over legendarische circuit- en straatracers, maar ook ruimte voor een nuchtere dubbeltest van twee meer bereikbare toppers.

REPORTAGE: DE TWINTIG MINUTEN VAN ZANDVOORT

Wat hebben Neel Jani, Marc Lieb en Romain Dumain gemeen met Werner Budding en Jaco Bijlsma? Ze hebben allemaal in de legendarische Le Mans winnende racers van Porsche gereden. Het blijkt een bucketlist overschrijdende ervaring te zijn.

DE RIT: KUNSTENAAR JAN RAMBOUSEK BRENGT HISTORIE TOT LEVEN

Kijk mee achter de schermen bij Jan Rambousek en zie hoe hij momenten uit de autogeschiedenis waar eigenlijk geen beelden van bestaan tot in detail reproduceert.

REPORTAGE: ISDERA STRAATRACERS

Twee zeldzame paradijsvogels van Isdera kleuren de straten van Hamburg. Het verhaal achter de Isdera Imperator en Spyder leest als een schelmenroman.

DUBBELTEST: HYUNDAI i20 VS SUZUKI BALENO

En om met beide beentjes op de grond te blijven, hebben we nog een dubbeltest met de meer betaalbare Hyundai i20 en de Suzuki Baleno.

LEES AUTOVISIE MAGAZINE DIGITAAL

De nieuwste editie van Autovisie Magazine is vanaf morgenvroeg ook te downloaden via de Autovisie magazine app (gratis voor abonnees) of via de Android app (ook gratis voor abonnees).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.