Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 20 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Slechts kleine aanpassingen voor vernieuwde Seat Mii

Seat spreekt van de vernieuwde Mii, maar wie de lijst met aanpassingen bekijkt zal eerder spreken van een modeljaarwijziging. De Mii krijgt voornamelijk kleine modificaties doorgevoerd.

Seat Mii www.autovisie.nlmii-by-cosmopolitan-02

Dat de aangepaste Mii er aan zat te komen, was wel duidelijk nadat Volkswagen zijn Up een restyling gaf en Skoda de Citigo opwaardeerde. Maar zo groot als de exterieure verschillen tussen de originele en de gefacelifte Volkswagen Up zijn, zo klein zijn de aanpassingen voor de Spaanse telg van het in Slowakije gebouwde trio. De Spaanse divisie kiest voor LED-dagrijverlichting als enige verschil met de bestaande Mii’s, overigens naast de kakelverse carrosseriekleur Costa Blue.

Seat Mii www.autovisie.nlmii-by-cosmopolitan-05Regensensor

Binnenin heeft Seat voor meerdere wijzigingen gekozen. Zo monteert het merk een nieuw dashboard, waarin nieuwe audiosystemen geïntegreerd kunnen worden. Verder voorziet de importeur de Mii van een rijkere uitrusting. Zo hebben vrijwel alle types voortaan een licht- en regensensor aan boord, terwijl enkele types nu over een boordcomputer beschikken. Het leveringsprogramma omvat voortaan ook een Sport-uitvoering en een Mii by Cosmopolitan is onderweg.

mii-by-cosmopolitan-06Vanafprijs

De opgefriste Mii staat per direct op de prijslijst. Voor het basisniveau wordt € 10.825,- (driedeurs Reference, 1.0 MPI 60 pk) gevraagd. Voor € 325,- extra zet Seat een vijfdeursvariant voor de deur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.