Autovisie
Autovisie Nieuws 23 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Rolls-Royce Cullinan heeft ‘Viewing Suite’ achterop

Laat het maar aan Rolls-Royce over om twee klapstoeltjes chic te laten klinken. Dit zijn namelijk helemaal geen klapstoeltjes, dit is een Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite.

P90294322_highRes_rolls-royce-cullinan

In de Verenigde Staten noemen ze dit overigens gewoon ‘tailgating’. Hup, de klep van de pickup truck naar beneden, biervat erop en innemen maar. We gaan er echter vanuit dat Rolls-Royce de Cullinan Viewing Suite daar niet voor heeft bedoeld. Het merk zegt dat de stoeltjes gebruikt kunnen worden om van een mooi uitzicht te genieten, een sportwedstrijd te volgen of je kinderen aan te moedigen tijdens hun sportdag. De schooldirecteur ziet je aankomen met je Cullinan, die je dan dus haast op het veld moet parkeren.

Cocktailtafeltje

Afijn, de Viewing Suite ontvouwt zich automatisch na een druk op een knop. De stoeltjes zijn met het fijnste leer bekleed en daar tussenin bevindt zich een cocktailtafeltje. ‘The best seat in the house’, noemt Rolls-Royce het. En het is iets wat klanten van het merk willen blijkbaar. Want Rolls-Royce heeft de Viewing Suite ontworpen vanuit een “diep inzicht in de levensstijl en verwachtingen van de meest veeleisende klanten ter wereld, Rolls-Royce-klanten.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.