Autovisie
Autovisie Nieuws 28 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Range Rover SVAutobiography LWB alternatief voor Bentayga

Om de Bentley Bentayga toch nog een beetje van repliek te kunnen dienen, introduceert Land Rover de nieuwe Range Rover SVAutobiography LWB. Het model staat over enkele dagen op de autoshow van Los Angeles in de Verenigde Staten.

De SVAutobiography LWB (Long Wheelbase) komt boven de reeds bestaande SVAutobiography Dynamic te staan. Wat die eerste gaat kosten, is nog niet bekend, maar het zal ongetwijfeld meer zijn dan de 256.380 euro van die laatste. De Range Rover SVAutobiography LWB is er in drie motorvarianten: met een 4,4 liter turbodiesel V8 (339 pk), een plug-in hybride aandrijflijn (404 pk) of een 5,0 liter supercharged V8 (565 pk).

range-rover-svautobiography-02

Hij wordt gebouwd door Special Vehicle Operations (SVO), de afdeling die ook verantwoordelijk is voor de Range Rover SVR. De extra lange SVAutobiography LWB biedt passagiers uiteraard zeeën aan beenruimte (1,2 meter) en onnoemelijk veel luxe. Achterin zijn er onder meer twee 10 inch touchscreens voor de inzittenden en een koelkastje met ruimte voor twee flessen.

Opgefriste Range Rover ook als plug-in hybride

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.